Facebookpagina Beauty by Duska
Facebook pagina
16 april 2016
Behandeling permanente make-up wenkbrauwen stroke techniek
10 maart 2018
Facebookpagina Beauty by Duska
Facebook pagina
16 april 2016
Behandeling permanente make-up wenkbrauwen stroke techniek
10 maart 2018

Rimpels vervagen en de huid versterkt met deze bindweefsel behandeling.

Collagen Booster is een techniek die zich richt op het bindweefsel van het gelaat. Door de intensiteit van deze krachtige bindweefsel techniek, brengt het extra activiteit in de onderste huidlaag. Dit stimuleert de natuurlijke productie van collageen en versterkt de elastine-vezels.

Resultaat al na 30 minuten

Na 1 behandeling van 30 minuten is er al resultaat te zien: rimpels vervagen en de huid verstrakt. Afhankelijk van uw huid kan deze behandeling snel opeenvolgend worden uitgevoerd. Een kuur van 5 behandelingen is mogelijk. De combinatie van de Collagen Booster techniek met de Tone Booster geeft het beste resultaat. In kuurvorm wisselen de behandelingen elkaar af uiteraard afgestemd op de persoonlijke conditie van uw huid.

De behandeling neemt slechts een half uurtje in beslag en is daardoor ideaal in te passen als u een drukke agenda heeft. De Booster-technieken zijn ideale ‘Lunch Break Beauty-behandelingen’ voor de actieve, dynamische vrouw met weinig tijd. Beauty by Duska is gecertificeerd Collagen Booster therapeut.

Kennismaken met Collagen Booster?

Maak snel een afspraak >

Voorbeeld Collagen booster resultaat