Behandeling permanente make-up wenkbrauwen stroke techniek

Maak kennis met Collagen Booster
3 september 2017
Gezond en vitaal 2019 Beauty by Duska
Nieuw cosmeceutical merk en prijslijst 2019
30 december 2018
Maak kennis met Collagen Booster
3 september 2017
Gezond en vitaal 2019 Beauty by Duska
Nieuw cosmeceutical merk en prijslijst 2019
30 december 2018
Laat alles zien

Behandeling permanente make-up wenkbrauwen stroke techniek

Natuurlijk uitziende wenkbrauwen met permanente make-up

Heeft u last van dunne wenkbrauwen, vindt u de vorm niet mooi of zijn uw wenkbrauwen te licht en wilt u ze niet elke dag tekenen? Met permanente make-up heeft u altijd zeer natuurlijk uitziende, prachtige wenkbrauwen. De stroke techniek is erg populair, vanwege de trend voor naturel uitziende wenkbrauwen. Voor deze behandeling geldt bij Beauty by Duska deze maand een actietarief.

Met de stroke techniek worden uw wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder. Ook zijn eventuele littekentjes te camoufleren en te dun geëpileerde wenkbrauwen worden weer mooi. Daarnaast is het een uitkomst als u het lastig vindt om zelf een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen. Met de permanente make-up volgens de stroke techniek oogt de wenkbrauw als echt haar of u nu net uit bed komt, het zwembad of de sauna.

Natuurlijk effect

Voorafgaand aan de behandeling overleg ik altijd goed met u wat uw wensen zijn en adviseer u wat het beste bij uw gezichtsvorm past om een zo mooi en vooral natuurlijk effect te krijgen. Al mijn behandelingen stem ik af op uw persoonlijke behoefte en ik werk met natuurlijke, biologische producten met Eco certificaat.

Maak snel een afspraak >