Nieuw cosmeceutical merk en prijslijst 2019

Behandeling permanente make-up wenkbrauwen stroke techniek
10 maart 2018
LVL Wimper lifting
Lash Lift
13 januari 2019
Behandeling permanente make-up wenkbrauwen stroke techniek
10 maart 2018
LVL Wimper lifting
Lash Lift
13 januari 2019

Degenen die vaker bij mij komen zijn al op de hoogte: sinds een tijdje werk ik met de producten van Alpha-H. Dit is een cosmeceutical merk, wat betekent dat de producten een voorspelbaar en wetenschappelijk bewezen farmaceutische werking hebben bij cosmetisch gebruik. Meer weten over Alpha-H? Ik vertel u er graag over bij een volgende behandeling.

Met ingang van 2019 is er een nieuwe prijslijst. Geen grote wijzigingen, maar zoals u ziet heb ik de prijzen van de schoonheidsbehandelingen en permanente make-up iets aangepast. Vanaf vandaag vindt u de nieuwe prijzen terug op deze website.

Via deze weg, wens ik u een hele fijne jaarwisseling en een gezond en vitaal 2019! Graag tot ziens in het nieuwe jaar in mijn beautysalon.