Tijdelijke sluiting
27 maart 2020
Ik mag jullie weer verwelkomen!
16 mei 2020
Tijdelijke sluiting
27 maart 2020
Ik mag jullie weer verwelkomen!
16 mei 2020

Naast een vaste klantenkring, ontvang ik graag ook nieuwe klanten. Veel klanten maakten kennis met de behandelingen bij Beauty by Duska via mijn Social Deal actie. Omdat ik benieuwd was naar de ervaringen van deze klanten, vroeg ik ze om een klantreview (waarvoor bedankt!).
Bent u benieuwd wat anderen van mijn behandelingen vinden? Hieronder staat een aantal van de reviews die ik kreeg op een rij. Zelf kennismaken met een van mijn behandelingen kan natuurlijk ook. Ik ontvang u graag in mijn salon.

Reviews over mij als schoonheidsspecialiste

J. Joosten: “Prettige benadering, niet opdringerig, professioneel, heerlijke massage, goede suggestie’s.”

A. Meijers: “Behandeling werd uitstekend uitgevoerd en de dame deed dat heel deskundig.”

H. Zuidweg: “Prettige behandeling, schoonheidsspecialiste weet waar ze het over heeft, is kundig, heeft goeie tips en is lekker direct.”

M. Besselink: “Ik heb het zeer prettig ervaren in alle opzichten, heel erg vriendelijk. Hiervoor wil ik haar bedanken en hoop dat ze veel extra klanten krijgt.”

Reviews over de behandeling

R. Langendoen: “Ik ben zeer tevreden over de behandeling.”

D. Mekers: “Heel deskundig, goede tips gekregen en heerlijke massage. Dit wil ik nog wel een keer.”

T. Crijns: “Super fijne schoonheidsspecialiste. De behandeling is een echte aanrader.”

T. Peters: “Een heel fijne behandeling, Duska is een lieve gezellige vrouw. Bekwaam en kan zeldzaam goed masseren. Nog niet eerder zo’n fijne massage gehad bij een schoonheidsspecialiste. Ze let goed op de huid tijdens de behandeling ik heb een zorgvuldige behandeling gekregen en kan het iedereen aanraden. Haar werkruimte is eenvoudig, maar gezellig en schoon. Het is me heel goed bevallen en ik kom zeker terug.”

F. Stensen: “Ik heb genoten. Kom zeker nog eens terug.”