Alpha-H producten via Beauty by Duska

Ik mag jullie weer verwelkomen!
16 mei 2020
Schoonheidsalon Duska
Microneedling
8 januari 2022
Ik mag jullie weer verwelkomen!
16 mei 2020
Schoonheidsalon Duska
Microneedling
8 januari 2022

Hoera! U kunt nu ook uw favoriete Alpha-H producten online bestellen via mijn website. Ik blijf Alpha-H in de salon verkopen en kan u op die manier van persoonlijk advies voorzien over de producten die passen bij uw huid.

Heb ik een product niet op voorraad en wilt u het zo snel mogelijk in huis hebben? Dan hoeft u niet meer te wachten. U bestelt uw producten gemakkelijk via de speciale bestelpagina voor klanten van Beauty by Duška.

Voor 12.00 uur besteld, de volgende dag in huis

Ook als u geen klant bent van Duška, kunt u via deze link uw favoriete Alpha-H producten bestellen.

Wilt u een product omruilen of is er iets misgegaan met uw bestelling? Dan mag u dit melden via info@alpha-h.nl. De klantenservice van Alpha-H zorgt dan dat u netjes wordt geholpen en alsnog het gewenste product ontvangt.

Iedere huid is anders

Mocht u willen weten welke producten het beste passen bij de behoeften van uw huid? Laat het mij weten bij uw volgende behandeling. Ik geef u graag persoonlijk advies.