Beauty by Duska nu bij Salon Suites Nijmegen
Beauty by Duska is verhuisd!
16 september 2023
Beauty by Duska nu bij Salon Suites Nijmegen
Beauty by Duska is verhuisd!
16 september 2023

Wat doet collageen
Collageen heeft meerdere functies. Een belangrijke functie van collageen is het mooi, soepel en glad houden van de huid. Collageen is hier verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit wordt steeds belangrijker als je ouder wordt en het collageengehalte verandert. De natuurlijke aanmaak van ons lichaamseigen collageen kan al afnemen na ons 25ste levensjaar. Het natuurlijke verouderingsproces komt hierdoor op gang. De huid veroudert, er ontstaan rimpels en de stevigheid van de huid verandert.

Wat je kunt doen tegen huidveroudering
Natuurlijk goed voor jezelf zorgen door te zorgen voor voldoende slaap en gezonde voeding. Je geeft jouw huid een extra boost door collageen supplementen te gebruiken voor interne werking en te kiezen voor een hydraterende en voedende serum voor werking van buitenaf.

Waarom ik Skin for skin aanbeveel
In mijn salon gebruik ik uitsluitend natuurlijke producten. Het verhaal van Skin for Skin sluit aan mij mijn motto `gezonder en vitaler door het leven met een prachtige huid. Het is daarnaast ook nog eens een Nederlands product, met ingrediënten uit onze eigen Noordzee.

Op natuurlijke wijze stralend ouder worden
Door de serum capsules van Skin for Skin bijvoorbeeld te combineren met de collageen booster behandeling geef je jouw huid een flinke beauty boost.

Rimpels horen bij het ouder worden, ze maken ons tot wie we zijn. Lachrimpels horen daar wat mij betreft zeker bij. Gelukkig zijn er veel natuurlijke manieren om met een stralende huid ouder te worden en de diepere rimpels wat te vervangen. En omdat iedere huid anders is, geef ik je graag persoonlijk advies.

`Ik heb nu twee behandelingen Collageen Booster gehad en merk nu al dat mijn huid steviger en gladder is. Zo snel merkbaar resultaat, dat had ik niet verwacht!”