Als voedingsconsulente begeleid ik cliënten op een professionele manier om problemen met overgewicht of ondergewicht aan te pakken.

Tijdens een traject help ik mijn cliënten om ze bewust te maken van het kiezen voor een gezond eet- en beweegpatroon.
Er zijn vele manieren om af te vallen, maar ze zijn niet allemaal gezond. Het ‘wonderdieet’ waarbij je makkelijk en snel blijvend kilo’s kwijtraakt, bestaat niet.

Wat helpt is jezelf opvoeden, informeren en begrijpen dat alleen kiezen voor een gezond dieet, samen met bewegen, blijvend helpt. Belangrijk is dat een dieet zo is samengesteld dat het alle voedingsstoffen levert die we dagelijks nodig hebben.Skin candy Beauty by Duska
Richtlijnen van het Voedingscentrum zijn belangrijk bij mijn advies.

Een gezond gewicht en een gezond lijf gaan hand in hand

Over- en ondergewicht brengen risico’s voor de gezondheid met zich mee. Mensen met overgewicht hebben meer kans op diabetes, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en bepaalde vormen van kanker.
Het goede nieuws is dat 5% gewichtsverlies al tot grote gezondheidswinst leidt!

Werken aan een gezond gewicht betekent caloriebewuste keuzes maken. Met meer lichaamsbeweging verbruik je meer calorieën en val je sneller af.

Niet alleen verzorging van de buitenkant, maar ook verzorging van binnenuit!

Als lifestyle coach geef ik een advies over het verband tussen stress en eten, ik ben een stok achter de deur voor je, ik help je motiveren.
Ik ben er voor mensen die bewust willen kiezen voor gezonde voeding, beweging, ziekte preventie en innerlijke balans.

Heerlijke behandeling en massage van Duska! Veel tips voor gezonde voeding; ik ben blij met haar expertise!”